Tuesday, 31 January 2012

91. Yahuuu.. berjaya

Assalamualaikum, giler lamer tak update, ni semua gara-gara kerja cikgu yang begitu banyak cuti la ni.
 oleh sebab saye ni takde laptop, jadi kerajinanan untuk mengupdate bergantung penuh kepada komputer sekolah. wawawa, jadi bile bercuti, memang berjimba saje lah...

ditambah plak dengan sekoalh yang baru renovate, maka sarang biase kami cikgu2 melepak pun da ditukar. port ini je biase ade pc utk saye update, takkan nak pakai pc pengetua pla, giler tak maskulin. biase la, cikgu lelaki di sekolah adelah minoriti, maka saye dengan pasrahnya, lari2 anak ke tempat lain. sogan eh nak bercampur ngan org pompuan, hahhaha

ape yg boleh, g terjah blog org pakai hp saye yg tak berape canggih tu, terubat la jugak kan nak melepak ngan korang, hehehe, insyaAllah pasni, saye akan selalu lg terjah.

ape pun, ni gambau2 yang saye da lame nak masukkan , enjoiceee...











weee.... jumpe lagi sumer

13 comments:

Cik Tetra said...

patutla da lame tak npk chegu..heeee..

#alaaa asal entry ni gmbar makanan..sedap2 pulak tuh..grrrr..hahaha

Anonymous said...

errkkz~ alhamdulillah..kenyang..;P-MEA-

Ain Dzaya said...

wah! enaknyer makanan!

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

ciK LyndaWawa said...

wah..sedap aiskrim tu..nak jugak..hehehe

Chegu said...

cik tetra: cendol segamat je tak masuk, sbb bile sampai, terus masuk mulut

mea: hehehe, jom a makan, ajak suami kamu, saye blanje >.<

ain: enak di makan begitu saje..heheh

Lyndawawa: es krim tu makan kat ice room, g la ajak bos, pow die

budak penjara said...

sama cam ak..mesti bz ngn P&P kn??haha

Chegu said...

Hehehe, p&p x busy bro.. Ngaja 15 masa je... Sempat beronggeng lagi, skolah kecik je

nur chahaya abadiey said...

sedap nyer nampak.. :)

Chegu said...

makan pon sodap cik cahaya...hehehe

EJA said...

haha kelakar la.. alah pakai je komputer pengetua tu klu dia marah, habaq eja yg suruh.. dia mst x marah punya..hahaha :P

Chegu said...

Pengetua sy mkn org cik eja... Jgn la pengetua bc, haha

Juliet_iRa~" said...

kenapa semua makanan!huwaaa...lapar..heee ;p

cikgu mengajar sek mn?heee..

Chegu said...

Sy ngajar sek men.. Ajar sains, hehe