Thursday, 20 October 2011

44. Gaddafi Terkorban- Berita Gempar

Kematian pemimpin Libya, seperti dilaporkan oleh Berita Harian amat memeranjatkan. Semoga segala keadilan akan tersingkap juga satu hari nanti. Kepada mereka yang ingin menghancurkan Islam, tunggulah laknat Allah untuk kamu semua.
Lagi berita di sini , sini, dan sini juga

11 comments:

saadah saadun said...
This comment has been removed by the author.
saadah saadun said...

there are so many things yang jadi now days. 'they' will do anytg to make sure islam hancur. sigh. mohon perlindungan Allah selalu. moga kita semua menjadi hamba-Nya yang kukuh imannya. amin.

Chegu said...

yupe...tgk je la negara-negara yang berani menetang Amerika, habis sumer Amerika masuk, kenap la senang snagt kite ikut cakap org luar

aimie amalina said...

hurmmm
tgk ni jugak kat bite dgn bce2 kat belog
emm3..

Chegu said...

yupe, satu berita sedih, harap ade org yg berani macam gadafi ni lagi pasa masa depan, berani bersuara menentang amerika

Umie Artoqiemie said...

tunggulah korang.. tunggu..

Chegu said...

http://zul4kulim.blogspot.com/2011/10/hakikat-libya.html

saadah saadun said...

kan? aku pun hairan sgt kenapa kita mudah terpengaruh. even aku sendiri pun mudah terpengaruh. T__T jiwa tak kental. ha. ha

p.s: maaf kerana cakap aku kau. harap kau tak kisah. hoho. tapi aku rasa cakap aku kau lagi best. kalau tak, aku akan menulis komen bagaikan menulis surat rasmi. rasa aneh.

Chegu said...

adda> takpe, no hal ada, ko kenal aku, kite kawan, cuma ko tak nmpk muka aku je, tak mesti ko cakap, "laaa....budak ni", hahahha

saadah saadun said...

la.ye ke. kau siapa ye? aku sudah mula berasa teruja.

Chegu said...

yupe,aku kawan adel, nnt kamu tanye lah dia k, hahaha