Wednesday, 26 October 2011

51. Syukuri anugerah Tuhan

Tadi jalan-jalan kat blog orang, hehehe, ilangkan rasa bosan, sedih dan rindu kan, jumpa satu entri ni dia suro dengar lagu ni time sedih [terima kasih ye tuan blog]. biase dengar-dengar je kat sinetron, tapi bila perhalusi, memang kena pada diri ini. jadikan ya Allah, diriku sentiasa syukur pada Mu, aku lemah ya Allah tanpa bantuan dan pertolongan dari Mu.



D'Masiv: Jangan Menyerah

6 comments:

adel said...

it takes time..tu la beli joran n join aku mancing..hihi

Chegu said...

Hehehe, tq buddy, insya-Allah, for now, time is the best medicine, freind is the best doctor..

noraauliyya said...

jangan mengalah !

Chegu said...

yup, tq cik nora

aimie amalina said...

kalah bukn bermakna menyerah
tapi memberi peluang kepada diri utk emosi berfikir dgn baik =]

Chegu said...

btol tu ci aimie, ape yang ada, kita syukur dulu kan, pastu belaja dari kesilapan, kemudian, baaaaannggggkkiiitttt...heheheh