Monday, 24 October 2011

47. Why always me

Masa: Lebih kurang kul 10.50 pagi

# berikut adalah perbualan telefon dengan peminat kipas susah mati Man U cawangan Miri, Alex Ferguson (bukan nama sebenar).

Chegu (C) : Hallaaauuu, boleh saya cakap dengan Alex Feguson?
Alex Ferguson (AF) : Allo,....hehehhehe
C : hahahhaa...amacam malam tadi? terduduk Man U?
AF : bukan terduduk je, hahaha, kecewa punya pasal sampai 3 pinggan nasi lemak jadi mangsa.
C : hahahahhahaha
AF : sekutu musuh Man U malam tadi mesej pun aku senyap je.
C : Hahahahahaha
AF : Diorang semua tulis dalam fb, "Why always me" kan Balloteli pakai baju tu masa jaringkan gol.
C : Hahhaahaha, tau-tau, abis ramai a malam tadi lari tak bayar kat mapley sebab kecewa e? hahaha
AF : bukan kecewa da, tak tau lagi nak cakap ape. baru aku rasa macam mana kekalahan Arsenal ari tu.
C : hahahaha, k la, chow dulu, hahaha
AF: ok-ok.

# berikut plak adalah sms daripada peminat Man U cawangan Pasir Gudang, Rooney (Bukan nama sebenar).


Chegu (C) : Why always me ....... Hahahaha
Rooney (R10) : ko da knape
C : Ko x tgk game mlm tadi ke? Hahaha, g tgk youtube psal game mlm td
R10 : Ci*** ... Ak tgk... mlas ak nk tgk lg

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

whay always me kini tersebar hahaha

Chegu said...

hahaha...jadi fenomena kot pasni, jgn terperanjat kalo malam ni ade org print kat baju, sok diorg pakai, hahaha

adel said...

wehh ni dialog sejibik time ko tepon aku nihh..hahahahahaha...demmm

Chegu said...

Hahahaa... Pes bro, pes jom

adel said...

hahaha jommm