Friday, 11 November 2011

66. Gambau time rombongan cik kiah [entri khas 11.11.11]

orang dok pakat menulis entri khas, dia pun tak nak ngalah gitu ye kawan-kawan, hahaha. ramai bebenor kawin ari ni, pening pak imam nak melayan semua. takpe la, tarikh tu memang penting, tapi lagi penting kawin tu ye idak.

orang pompuan kalo bab tarikh ni diorang memang hebat. takkira lah pilih  bape hari bulan pun, diorang akan ingta. jadi kepada pencinta wanita diluar sane, ingat-ingatlah tarikh yang penting dalam idup pasangan kamu ye. bile kamu semua ingat tarikh tu, berbunge je muke pasangan kamu, tak caye, cer try, cer try.

hehehe, jauh plak menyimpang mukhadimah entri  ni, kalo cikgu bm saye tengok, mesti dia da komen besau-besau kat pendahuluan ni, hehehe, k la, jom tengok gambau time lawatan sekolah tempoh hari (ayat pembaca berita)

Subhanallah, cantik giler tgk bumbung kanopi hutan ni, Subhanallah. Kawan-kawan yan pernah pergi FRIM mesti pernah tengok kan?

ni time kat jembatan gantung, seram wooo, amik gambau, takut henpon jatuh, 30 m dari lantai hutan, goyang, goyang, goyang kepala (sila nyanyi seperti lagu hip hop tamil. tak pernah dengar? gi cari kat youtube)

lagi gambar di atas jambatan gantung, bayangkan anda same tinggi dengan pokok yang lebih tua dari umur Malaysia merdeka

lokasi seterusnya, aquaria klcc. makan jap kat klcc, ramai gile bebudak sekolah kat sane, baju biru ade, baju oren ade, baju kuning ade. dari utara ke selatan, kecik ke besar, hatta tadika pun ade, semua pakat mai kl, jenjalan pas abih perikse

ni antara makhluk yang freindly, sudi gambar ngan saya, si jerung tu tak berenti kejap pun, menonong je, tunjuk gigi je kat kami.

pillar of aquaria, smart giler.obo-obor (ini bukan obor-obor yang ditangkap oleh spongebob), dan ikan yang give me five dengan saye (sila abaikan pakaian yang tak macam cikgu tu ye)

permadangan sore di bumi putrajaya, naik cruise diwaktu syaitan bergentayangan, hahaha, tak la, kami naik cruise jam 7.15, pastu, bateri happe kong, waaa...... seedddeeehhh..

hahaha, k la, cukup a tu, giler bercinta nak upload gambau kat komputer sekolah aku ni, komputer ni saing aku masa form 1 kot, hahaha, giler klasik.







10 comments:

Anonymous said...

Nice! kemslm kat jerung yang menonong tu ek.ia pemalu gaknyer..(^_^)V

EJA said...

wah kemain pangkah besar nampak kt muka. awat chegu malu sungguh nampak :)

rozeeta rashid said...

eei gayat la nak naik jambatan gantung tu. hehe.

aimie amalina said...

perghh
bes gile cekguuu
nak g jugak tmpat frim ni la
cm x penah lagi pi ha
hehehehee

cik min chumel said...

chegu sakan ye hang jejalan..xajak pun aku>>heheheh

p/s:geli sat panggil hang chegu,:P

iKhRam said...

hahaha
jauhnyer cikgu jalan2
bawak anak2 murid2 ek.. hahahaha

elok la tu
jauh berjalan luas pandangan..

iKhRam said...

cheqgu
nnt cuti hujung taun
kalau den ado kek somban
jom tgok ombak rindu
sudi tak??

Cik Tetra said...

untunglah chegu..seronoknya!! eh jap2..yg tang gambar tu..asal diplasterkan..hehe.. :D

Aweyn said...

gerun tgk jambatan tu =.=

Chegu said...

Pn. Anon: Waalaikumsalam jawab jerung tu... Die mkn ikan yg disembelih je, alim jerung tu
Eja: bukan ape cik eja, takut kantoi ngan anak murid.
Rozeeta:gayat cik ta oi.. Dengau angin bayu b'puput kencang gitu, hehehe
Aimie: best mmg best, tp part mlayan anak muis tu letih skit.
Cik min: amboi.. Nak kena report kat hang dulu ka na.
Ikhram: ekau pun sama ikhram, redi jo la koni banting tulang ikut budak2 ni, masuk utan kluar utan semua, haha, tgk ombak rindu bro? No prob, tp bgtau awal2, takut blk kg, hehe
Cik tetra: ingat nak tampal muke fahrin ahmad, tapitakut jd gosip plak, hahaha
Aweyn: best wooo.. M'gigil kaki time tgk kat bawah, hahaha