Tuesday, 15 November 2011

68. Hobin Jang Hobin

syukur, dapat gak smalam, snap 2, 3, 4, keping gambau. ujan, dan becak yang menyambut team negeri sembIlan semala. turut terkena tempias, tentulah para penyong yang hadir. alang-alang da sampai, turun jugak lah dari motor nak g tgk dgn dkat kan, team bola negeri sembilan ni.

#ramai pemain yang tak datang, amik gambar kat bus diorg pun ok la kan. 

#tanda tangan beberapa orang pemain kat bus yang bawak diorg tour satu nogori.

#fenomena biase di stadium-stadium, tetapi 'luar biasa' di mini stadium

#lautan manusia, antara hardcore yang turun. biar borombun, biar berpanah, biar borujan, diorg tetap datang, bak kata anak murid aku, " macam lalat hurung t***" anak murid aku la cakap k

#last but not least, Piala Malaysia, Bos bola negeri sembilan, dan tukang amik gambau, punggung brader tu asik masuk dalam gambau aku je, sigh!!!

7 comments:

Cik Tetra said...

hahaha..cool..chegu org n.9 ke??

Chegu said...

X cik tetra, satu kampung dgn cik tetra, ni merantau

azalia hjsalleh said...

fuyoh meriah jugak ;)

noraauliyya said...

mana gambo chegu?

Chegu said...

azalia: meriah woo... orang nogori ni smgt gile bab-bab bola ni, tapi sedih a bile first team tak turun, tak patut betul.

nora:gambau saye takde la cik nora, hahaha, kodak abis

Chegu said...

azalia: meriah woo... orang nogori ni smgt gile bab-bab bola ni, tapi sedih a bile first team tak turun, tak patut betul.

nora:gambau saye takde la cik nora, hahaha, kodak abis

aimie amalina said...

hobin jang hobin!
weeeeeeeeeeeeeee